Varsseveld
We vertellen je graag...

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn 247TailorSteel; een innovatief bedrijf in de metaalbewerking dat zijn medewerkers altijd voorop zet! Door te investeren in onze collega’s, innovatieve machines, geautomatiseerde werkprocessen en onze aangename en schone werkomgeving, zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn; marktleider op het gebied van metalen platen, buizen en kantdelen op maat! Dit willen we graag zo houden en dus zoeken we jou!

Logistiek 1

Innovatieve werkomgeving

Toen 247TailorSteel in 2007 werd opgericht, bestond het machinepark uit twee 5-kW-lasermachines van Trumpf. Ondertussen tellen we meer dan 100 machines (plaatlasersnijmachines, kantbanken en buislasersnijmachines) verspreid over vier locaties. Onze collega’s van productie werken in een schone en ruime omgeving, waar ze fysisch bijgestaan en ondersteund worden door onze AGV’s en tilassistentie. Ook krijgen alle werknemers de kans om zich verder te ontwikkelen en bij te scholen.

Bending 1
Ambiance 1

Collega's staan centraal

Samen zorgen voor tevreden klanten. Dat bereiken we met gelukkige collega’s. Daarom hechten we veel belang aan een goede werksfeer en streven we naar werkplezier voor iedereen. Voor ons kantoorpersoneel hanteren wij bijvoorbeeld flexibele werktijden, een ideale manier om werk en privé beter op mekaar af te stemmen. Bij 247TailorSteel werk je vandaag al in de toekomst!

Platelaser

Video bekijken

Tube 6
Platelaser 4
Bending 20
Magali beantwoordt al je vragen!
Magali 80x96