Cor logistics

het verhaal van Cor

Hallo, ik ben Cor van Stippent

“Ik ben in 2019 bij 247TailorSteel begonnen als Logistiek Medewerker. Voordat ik bij 247TailorSteel terecht kwam, heb ik ruime werkervaring opgedaan binnen verschillende functies. Ik heb zelfs 13 jaar lang een eigen schildersbedrijf gehad. Een paar jaar geleden verhuisde ik van Oss naar de Achterhoek en begon ik helemaal opnieuw. Dit keer bij 247TailorSteel.”

Van schildersbedrijf in Oss naar de logistiek in de Achterhoek

“Toen ik naar de Achterhoek verhuisde, kreeg ik de kans om bij 247TailorSteel aan de slag te gaan in de logistiek. Als je het mij vraagt een fantastische kans! Ik zorg ervoor dat de gesneden en gekante producten verzameld worden en de klant een complete order ontvangt. Ik maak die totale order verzendklaar en verplaats het naar de juiste plek voor verzending. Dat gebeurt vaak via ons eigen transport.

Het verschil tussen mijn collega’s in Oss en hier in de Achterhoek? Dat is klein. Iedereen werkt hard, staat altijd voor elkaar klaar en er is af en toe tijd voor een grapje. Het bijzondere aan de Achterhoek is wel de nuchterheid, dat bevalt mij wel! Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

cor logistics

Video bekijken

Logistics cor

Mijn werkdagen in ploegendienst als logistiek medewerker

Hoe laat mijn werkdag begint, verschilt per twee dagen. Ik werk namelijk in een vijfploegendienst. Binnen een vijfploegendienst werk je 6 dagen achter elkaar: 2 dagen vroeg, 2 dagen laat en 2 keer een nachtdienst. Daarna ben je 4 dagen vrij. Eigenlijk ken je dus een week van 10 in plaats van 7 dagen. Wel ben ik vrijwel standaard 45 minuten voor werktijd aanwezig. Dan pak ik een bakje koffie en ga ik op weg naar mijn werkplek en mijn taken van die dag voor de ploegenoverdracht.

Geen dag is voor mij hetzelfde. Mijn taken verschillen per dag; ik ben daar waar ze mij nodig hebben. Waar dat is, wordt die dag gecommuniceerd tijdens de overdracht. Verdere communicatie gaat via de ploegleiding. Waar ik wel elke dag op kan rekenen, is een goede communicatie binnen de ploegen, met de ploegleider en een gezellige sfeer. Mijn ploeg verveelt mij nog lang niet!


Ik zou 247TailorSteel zeker aanraden aan mijn vrienden

De mensen die hier werken, zijn het wel met mij eens wanneer ik zeg dat dit een super fijn bedrijf is om te werken. Alles is hier perfect geregeld, ik zie alleen maar voordelen! Een gezellige sfeer, fijne ploegen, goede communicatie… Het is écht lekker werken bij 247TailorSteel. Bovendien is de werkplek altijd schoon, ruim en rustig. Hoewel we allemaal doorwerken, is er altijd tijd te vinden voor een goede grap tussendoor. Ik raad 247TailorSteel zeker aan bij mijn vrienden!

"247TailorSteel is een super fijn bedrijf om te werken. Alles is hier perfect geregeld!"

Magali beantwoordt al je vragen!
Magali 80x96